Hobby og lidenskab

Det er vores mål, at have en forretning, hvor service og know-how er i højsædet med godt humør og en uformel tone. Et værksted hvor kvalitet og godt håndværk er en selvfølge. Vi vil bestræbe os på at spænde vidt overfor vores målgrupper af kunder – touring, custom, enduro, race….osv. Dette skal kendetegnes med vores brede udvalg af tøj, udstyr og reservedele. Sammen med vores leverandører vil vi bestræbe os på, at matche priserne på Internettet, så godt det kan lade sig gøre med ”indbygget” høj service og lager. Så om du er nybegynder eller erfaren – lille eller stor – kører meget eller lidt på din maskine, så er der altid råd at hente hos os. Ganske enkelt fordi vi selv er motorcyklister med passion. Sammen vil vi løfte ”opgaven” at ha´ det sjovt med vores hobby og lidenskab.
Vi vil gerne være – “something SPECIAL” – for dig. Så følg os i vores butik eller på Facebook.

Dengang i Vejgaard

Det hele startede i 1953 med Ludvig Kristensen ved roret, i Thorsgade i Vejgaard. I starten kun som reparatør, men fik dog forhandling af BSA-motorcykler efter et par år. Motorcykler var dengang mere et billigt transportmiddel, end det var hobbybaseret som nu. 7 ud af 10 motorcykler var med sidevogn af praktiske og erhvervsmæssige grunde. En fremsynet journalist hos Aalborg Stiftstidende fandt på navnet ”Special Motorcykler”, da han så de mange forskellige motorcykler hos Ludvig. I 1967 kom sønnen Ole Kristensen med i firmaet. Ole var udlært autoelektromekaniker, og havde startet sit eget firma få år tidligere, med elektronik som speciale.

I 1967 flyttede man til Heimdalsgade, hvor firmaet efterhånden var blevet én af landets mest sælgende BSA-forhandlere. Firmaet blev Honda-forhandler i 1973.
Forretningen flyttede til Strandvejen i 1978  – dog uden Ludvig, der lod sig pensionere. Her kom Ole´s kone Inger med i det daglige team. Jawa, CZ, MZ, Aprilia, Morini, Laverda, Kawasaki, Yamaha og Suzuki kom på paletten af mc-leverandører.

Nye tider og nye kræfter

I 2006 var pladsen igen for trang og firmaet flyttede ud på den nuværende adresse på Kaolinvej. Her indskrænkede man leverandørskaren af motorcykler til kun at være Yamaha-forhandler, men stadig reparatør af alle japanske og europæiske mærker.

Juni 2015 blev et generationsskifte en realitet. Inger ville gerne have Ole hjem til Blokhus og nyde deres fælles otium. Hun var stoppet få år tidligere med sit daglige virke i forretningen. Her kom Marius Thrige Iversen ind i billedet. Han havde tidligere beskæftiget sig med tømmerhandel-branchen. Marius købte sin første mc som 19-årig, hvilket blev en stor hobby og passion. Gennem årene er det blevet til over 100 motorcykler. Så det var mere eller mindre en ”drengedrøm”, der blev ført ud i livet med at være beskæftiget med motorcykler fra morgen til aften.

Vi er medlem af Motorcykel Forhandler Foreningen og en del af kampagnerne SE OS Nu kommer vi & Sikkerpå2hjul